Koncerti

Dešavanja u Novom Sadu
Vreme čarolije u Novom Sadu

Ako postoji jedan grad u zemlji koji je zanimljiv za posetu tokom cele godine, a još više zimi, to je Novi Sad. Ne, nismo pristrasni, iako imamo mnogo razloga da budemo. Novi Sad se u decembru pretvara u zimsku bajku koja nudi obilje zabave za sve uzraste i zato je obavezna destinacija za jednodnevnu ili vikend-posetu. Spakujte porodicu ili društvo i krenite u zimsku avanturu. Pogledajte šta vas sve čeka!

Dešavanja u Novom Sadu
Nekoliko razloga da posetite Novi Sad u novembru

To što je zahladnelo ne znači da treba da se zatvorite u četiri zida. Baš naprotiv, novembar u Novom Sadu nudi više nego dovoljno razloga za uživanje u različitim vrstama zabave. Izaberite po ukusu, pozovite društvo i pravac u grad.

Dešavanja u Beogradu
Januar u Beogradu

Januar je po pravilu rezervisan za slavlja, praznike, porodicu i prijatelje. Pored slavlja, januar nam dopušta i da se malo više odmorimo, malo više ulenjimo i malo više opustimo. Ukoliko budete želeli da se razmrdate ovog meseca predlažemo da planirate bioskop, klizanje i posetu nekoj od novogodišnjih manifestacija. Pogledajte naš vodič za januar u Beogradu, aktivirajte se i izađite na svež vazduh.

Dešavanja u Novom Sadu
Decembar u Novom Sadu

Stigao nam je najlepši praznični mesec. U decembru nas čekaju slavlja, proslave, praznici i slobodni dani. Nakon što napravimo planove za narednu godinu, vreme ja da damo sebi oduška i da uživamo u onome što decembar u Novom Sadu donosi.

Dešavanja u Beogradu
Septembar u Beogradu

Vreme je za školu, zimnicu, jakne i kišobrane – vreme je za zlatni septembar u Beogradu! Iako leto još uvek nije gotovo, sa dolaskom 1. septembra polako ostavljamo sunce, more i plaže i spremamo se za novi početak školske godine i nove radne pobede. Saznajte više o predstojećim događajima u glavnom gradu.

Dešavanja u Beogradu
Avgust u Beogradu

U najlepšem letnjem mesecu čekaju nas predstave i radionice na obalama Dunava i Save, koncerti i kreativne radionice i 16. po redu Beer Fest. Iskoristite ove tople dane i uživajte u avgustu. Saznajte više o dešavanjima u Beogradu uz City Expert vodič kroz kreativno leto.

Dešavanja u Beogradu
Jul u Beogradu

Leto je zvanično počelo. U Beogradu je ponovo otvoren Narodni muzej nakon 15 godina. U toku su letnji festivali dobre muzike na otvorenom. Za najmlađe su organizovane besplatne radionice sporta i kreativnosti, a za odrasle su tu večernje projekcije u bioskopima na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u julu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
April u Beogradu

April u Beogradu, opevan u čuvenoj pesmi, označava pravi početak proleća. Ceo mesec će biti obeležen muzikom, sajmovima, arhitekturom, ali i festivalom viteštva i prodajom rukotvorina. Zajedno sa prirodom i ceo grad se probudio iz zimskog sna. Probudite se i vi i pogledajte šta vas sve očekuje i ovom mesecu.