Najbolji prop-tech startap

Novo iz City Experta
City Expert među 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi

Nakon jake konkurencije sa velikim brojem startapa iz Evrope, City Expert je izabran u 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi na Tech tour turneji. Cilj Tech tour događaja jeste povezivanje tehnoloških preduzetnika kako bi unapredili svet i poslovanje na bolje. 

Novo iz City Experta

Stefan Pekić - Chief Technical Officer City Expert-a, piše o tome kako izgleda tehnološki razvoj jednog start up-a, kako najbolje rešiti problem tehničkog duga i kako izgleda voditi tehnički razvoj jednog od najpoznatijih start up-a u Srbiji.

Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o City Expertu koje niste znali

Sigurno ste se pitali kako to da jedna agencija radi onlajn, kako to da jedini na tržištu izdajemo stanove bez provizije i kako to da smo uspeli da spojimo informacione tehnologije i rad sa nekretninama. Saznajte koje su to naše dobro čuvane tajne!

Novo iz City Experta

Pričali smo sa Darkom Lukovićem, CPO City Expert-a, o tome kako se dolazi do prave ideje za start-up, kako izgleda put razvoja jedne ideje i o upornosti koja se isplati.

Novo iz City Experta
City Expert je izglasan za najbolji prop-tech startap u Srbiji

Veoma smo ponosni što smo izglasani za najbolji prop-tech startap u Srbiji u prvom krugu ovogodišnjih Central European Startup Awards. Kao i uvek, najveće hvala dugujemo našim fanovima i korisnicima. Bez vas ne bismo došli ovoliko daleko, a sa vama idemo još dalje. Glasajte za nas u drugom regionalnom krugu!