Najniža provizija

Saveti za vlasnike
Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Iako mnogi maštaju o tome da imaju još jednu nekretninu koja im može doneti dodatnu mesečnu zaradu, nije sve tako jednostavno kako izgleda. Mnogi vlasnici koji žele da izdaju stan ili kuću, pa čak i poslovni prostor imaju problem sa “nepouzdanim” zakupcima. Kako znati da će zakupac zaista čuvati svoj novi dom kao da je njegov?

Novo iz City Experta
Agencija za nekretnine Novi Sad - iskustva klijenata

U Novom Sadu smo pokrenuli City Expert 2017 godine. Želeli smo da kao i u Beogradu, omogućimo vlasnicima da prodaju nekretnine u što kraćem roku. Takođe, kupcima smo želeli da približimo novi model poslovanja koji ističe značaj transparentnosti i dobre medijske prezentacije. Pročitajte iskustva naših klijenata koji su preko City Expert-a pronašli svoj dom iz snova ili prodali nekretninu u veoma kratkom roku.

Novo iz City Experta
Zbog čega zakupci ne plaćaju proviziju?

Već nekoliko godina City Expert posluje pod jednom parolom - lako do stana bez provizije. Znamo da zakup stana nije lak posao i da dobra agencija za nekretnine treba da vas podrži i da vam olakša ceo proces. Zato City Expert ne naplaćuje proviziju zakupcima, jer oni već imaju velike troškove i zato imaju kompletnu uslugu bez nadoknade. Jedno od najčešćih pitanja je zbog čega zakupci ne plaćaju proviziju, kada postoje realni troškovi koje jedna agencija za nekretnine ima u toku procesa izdavanja? U ovom tekstu vam otkrivamo zbog čega.

Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o City Expertu koje niste znali

Sigurno ste se pitali kako to da jedna agencija radi onlajn, kako to da jedini na tržištu izdajemo stanove bez provizije i kako to da smo uspeli da spojimo informacione tehnologije i rad sa nekretninama. Saznajte koje su to naše dobro čuvane tajne!

Novo iz City Experta
Zašto je City Expert prava agencija za Vas?

Pravimo najbolje multimedijalne prezentacije nekretnina i kombinacijom fotografija, video snimka i prikaza u 360 stepeni predstavljamo nekretninu u najboljem svetlu. Na našim prezentacijama korisnici mogu da vide raspored prostorija, detaljne fotografije, mogu da dožive prostor i da sebe već zamisle u novom domu.

Novo iz City Experta

U poslednjih par godina u Novom Sadu je zabeležen porast interesovanja za kupovinu novogradnje, kao i pozitivan priraštaj stanovnika, što je dovelo do ekspanzije gradnje i do velikih promena na tržištu. Najviše se traže manji stanovi u centru Novog Sada i porodični stanovi u novim zgradama kvalitetne gradnje.

Novo iz City Experta
Agencija za nekretnine

City Expert je savremena agencija za nekretnine koja kombinuje moderne tehnologije i praktično znanje stečeno u tradicionalnom svetu nekretnina. Kao agencija koja je menjala svoj poslovni model, sprovodila istraživanja i osluškivala potrebe korisnika, danas smo došli do toga da smo prva onlajn agencija za nekretnine u Srbiji i u regionu.

Dešavanja u Novom Sadu
Novembar u Novom Sadu

Ovog meseca nas čekaju gastronormske avanture, filmski festival, svetski festival pozorišta i prve manifestacije na otvorenom koje najavljuju dolazak zime. Saznajte više o novembarskim događajima u Novom Sadu.