Povraćaj PDV-a

Novo iz City Experta
U City Expert-u prodaja nekretnina počinje onlajn, završava se potpisivanjem ugovora i traje kraće nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Naš onlajn model poslovanja nam dozvoljava da uštedimo mnogo vremena i da to vreme iskoristimo na bolji način. Pre nego što oglasimo nekretninu na prodaju, mi proveravamo vlasničku dokumentaciju, pripremo naš tim za fotografisanje nekretnine i pokrećemo svaki točkić u našem mehanizmu.
Pravni saveti
Povraćaj PDV-a kod kupovine prvog stana

Kupce prvog stana uvek zanima da li imaju pravo na povraćaj PDV-a i kako da to pravo ostvare. U ovom tekstu ćemo vam objasniti sve što treba da znate o porezu na dodatnu vrednost i potrebnoj dokumentaciji za uspešan povraćaj PDV-a.

Pravni saveti
Oslobađanje od poreza prilikom kupovine stana
Kada se odlučite za kupovinu stana, mogućnost oslobađanja od dodatnih troškova će vam sigurno olakšati ceo proces i omogućiti da sa manje brige započnete novo poglavlje svog života. Kako biste izbegli nedoumice u vezi sa plaćanjem poreza i mogućnošću da ga se oslobodite, pročitajte naš blog i prevaziđite sve izazove koji se mogu pojaviti.
Pravni saveti
Dokumentacija potrebna za povraćaj PDV-a
Pronašli ste savršen stan, zaključili ugovor o prodaji nepokretnosti sa vlasnikom, izvršili primopredaju i napokon dobili ključeve svog novog doma. Nakon toga verovatno želite da uživate i odmorite se od ovog napornog procesa. Ne brinite, uskoro ćete moći i to. Ali prvo se postarajte da ostvarite pravo na refundaciju PDV-a! Da ne biste trošili još dragocenog vremena, pročitajte u našem blogu šta vam je sve od dokumentacije potrebno.