Studenti

Saveti
Stanovi za studente! Šta sve treba da znate ako prvi put iznajmljujete nekretninu u Beogradu
Četvrti april obeležava se među studentima kao dan sećanja na Žarka Marinovića, ubijenog tokom velikih studentskih protesta 1936. godine. Kao član Komunističke partije Jugoslavije i student, Marinović se borio protiv fašizma i za očuvanje autonomije univerziteta, a od 1955. godine se 4. april obeležava kao Dan studenata Beogradskog univerziteta. Na današnji dan se nameću različita pitanja o studentima i njihovom položaju u društvu, a problem koji je postao posebno viralan jeste stanovanje u prestonici i visoke cene rente za budžet studenata.
Tržište nekretnina
Koje lokacije studenti biraju i kako se kreću cene tih stanova?

Neizvesna situacija sa koronom i mogućim ponovnim zatvaranjem veoma je uticala na to kada će studenti ući u potragu za stanom, pa je ove godine potražnja na nižem nivou u odnosu na prethodne kada su već krajem avgusta mnogi stanovi bili izdati.

Saveti / Novo iz City Experta / Naši gosti
Ekskluzivni saveti i cake iz City Experta za pronalaženje idealnog stana

Iako nova akademska godina počinje za nekoliko nedelja, mnogi studenti još uvek traže stan u Beogradu. Ako ste među njima, poslušajte savete naše menadžerke Gordane Jović o tome kako da uštedite vreme, sačuvate živce i jednostavno saznate koja nekretnina je dobra, a koju treba da preskočite.

Saveti
Kako odabrati pravog zakupca
Mi težimo tome da se svako izdavanje zaključi na zadovoljstvo obe strane. Da biste lakše mogli da zamislite šta tačno želite, evo nekoliko zaključaka koje smo izvukli iz dosadašnjeg iskustva.