Vanredno stanje

Pravni saveti
Kako vanredno i ratno stanje utiče na ugovore o zakupu i prodaji nekretnina?

U nekoliko proteklih godina uvideli smo kako nepredviđene okolnosti mogu uticati na uobičajan način života i obavljanje svakodnevnih aktivnosti i poslova, a samim tim i pravnih poslova. Pandemija korona virusa je u jednom periodu praktično „paralisala“ čitav svet. Zbog toga je najveći broj zemalja na samom početku pandemije uveo vanredno stanje.

Novo iz City Experta
Aplauz ne prestaje - podrška medicinskim radnicima

Početkom maja, kompanija City Expert se pridružila mnogim društveno odgovornim kompanijama u Srbiji u pružanju podrške medicinskim radnicima koji su na prvi na udaru Covid-19 pandemije.

Novo iz City Experta
Aplauz ne prestaje! Podrška medicinskim radnicima!

Pandemija covid-19 virusa je nanela veliki udarac našem društvu. Ekonomske posledice ćemo svi tek da osetimo i zato smo, kao društveno odgovorna kompanija, odlučili da preuzmemo aktivnu ulogu u borbi protiv virusa i da pružimo podršku onima koji su u prvim redovima.

Saveti
Život za vreme vanrednog stanja - pripreme za Uskrs

Ove godine će Uskrs biti malo drugačiji jer ćemo ga svi provesti bez nekih stvari na koje smo navikli, kao što su odlasci u goste i druženje sa familijom i prijateljima.

Saveti / Novo iz City Experta
Kako se razlikuje prodaja stana za vreme vanrednog stanja?

Neke stvari su ostale iste, a neke su se promenile. Jedina stvar koja se nikad neće promeniti je činjenica da je uz City Expert agenciju za nekretnine prodaja stana je najbrža i najbezbednija. Ako ste zainteresovani da prodate stan za vreme vanrednog stanja pogledajte koje su razlike u odnosu na svakodnevnu prodaju.

Saveti / Novo iz City Experta
Život za vreme vanrednog stanja - Veliko spremanje

Najbolje što možemo da učinimo za sebe i sve oko nas je da se pridržavamo preporuka nadležnih institucija i da ovo proleće provedemo u stanovima. A kad smo već tu, da pokušamo da iskoristimo višak vremena na produktivne načine: jedan od njih je da sredimo svoj životni prostor. Usput ćemo možda uspeti da sredimo i druge stvari u životu.

Tržište nekretnina
Da li mogu da kupim stan tokom vanrednog stanja?

Nije nemoguće. Za vreme vanrednog stanja, City Expert je nastavio da posluje uz sve sigurnosne i bezbednosne mere, zahvaljujući činjenici da smo prva srpska online agencija za nekretnine.

Saveti / Novo iz City Experta
Život za vreme vanrednog stanja - Prvi deo

Prošlo je više od deset dana uvođenja vanrednog stanja u zemlji zbog pandemije virusa. Svi smo morali da promenimo uobičajen način života zbog novih mera sigurnosti koje uključuju ograničenje kretanja, celodnevni boravak u stanu, rad od kuće, školovanje od kuće, i onoga što nam svima najteže pada, držanja socijalne distance. Verujemo da ste se već (donekle) privikli na (n)ovo stanje i našli načine da organizujete svoj dan.

Novo iz City Experta
VAŽNO: izmena u radu City Expert agencije za nekretnine
Vandredno stanje je vanredno jer se stvari menjaju iz sata u sat. Nove mere bezbednosti za sprečavanje širenja COVID-19 virusa u Srbiji, donele su ograničenje kretanja opšte populacije u vremenskom okviru od 5 do 17 časova i zatvaranje tržnih centara, kao i ograničenje rada pijaca, trgovinskih lanaca, pekara i ostalih maloprodajnih objekata. City Expert je takođe morao da uvede neke nove bezbednosne mere.
Novo iz City Experta
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

City Expert Global doo je društveno odgovorna kompanija. Zato smo, u svetlu razvoja zdravstvene situacije u vezi sa korona virusom, doneli odluku da od četvrtka, 12. marta 2020. godine, ne primamo korisnike u kancelarijama City Experta u Beogradu, Miše Vujića 2, i u Novom Sadu, TC Pariski Magazin, Kralja Aleksandra 12.