Top 5 stanova na prodaju u Beogradu ove nedelje

Top nekretnine

Top 5 stanova na prodaju u Beogradu ove nedelje

Imamo dobar razlog da nastavimo da vam predstavljamo probrane stanove iz ponude stanova na prodaju u Beogradu. Ako tražite stan za kupovinu, sigurno će vam značiti  informacija da čak i za vreme vanrednog stanja možete da postanete vlasnik nekretnine. Pročitajte kako da kupite stan za vreme vanrednog stanja.

Bilo da ste ljubitelj starogradnje ili novogradnje, pogledajte top listu stanova za prodaju u Beogradu po preporuci agenata prodaje prve srpske onlajn agencije za nekretnine i jedinstvenog servisa za promet nekretnina i u Beogradu i Novom Sadu, City Experta.

5

Starogradnja: Dvostrano orijentisan stan na Retenziji

Za ovaj stan možemo da kažemo da se nalazi na odličnoj lokaciji koja je veoma tražena među kupcima, zbog blizine sadržaja koje pružaju Zemunski kej, kao i centar Zemuna i Novi Beograd. Bilo da radite u centru ili Novom Beogradu, odlično ste saobraćajno povezani i svuda stižete brzo. Stan je klasičan dvosoban (54m²) i nalazi se na prvom od tri sprata male zgrade. Prodaje se namešten, ima centralno grejanje. Raspored prostorija je dobar, uz obilje svetla jer je stan dvostrano orijentisan na ulicu i na dvorište zgrade. Uz sve to, ima dve terase, odvojenu prostranu i lepo opremljenu kuhinju, sopstveni podrum i ostavu u stanu.

Prednosti: Spreman za useljenje, dve terase, prateće prostorije.

Mane: Spavaća soba orijentisana na ulicu, nema lift, nema parking.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

4

Novogradnja: Dvosoban stan na Lekinom brdu

Na odličnoj lokaciji, a u mirnom kraju grada, u blizini parkova i nekoliko škola nalazi se ovaj fenomenalan stan od 42m². Stan je na trećem spratu zgrade izgrađene 2017. godine. Odlikuje ga dobar raspored, veliki dnevni boravak i odvojena spavaća soba, kao i potpuno opremljena kuhinja sa prirodnom ventilacijom. Kuhinjski elementi, nameštaj i tehnika su uključeni u cenu. Grejanje je na struju, ali ima inverter klimu, sopstveni električni kotao i štedljivi bojler, što ga uz odličnu izolaciju zgrade, čini idealnim izborom za modernu porodicu ili kao investiciju za izdavanje.

Prednosti: Odmah spreman za useljenje, zgrada ima panoramski lift.

Mane: Nema parking.

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

3

Novogradnja: Trosoban stan na Južnom bulevaru

Ako volite taj uzbudljivi miris novog stana i zgrade, predstavljamo vam još neuseljen stan u zgradi izgrađenoj prošle godine. Stan je trosoban (83 m²) sa dve odvojene spavaće sobe i prostranom dnevnom. Nalazi se na petom spratu od ukupno šest koliko zgrada broji. Zahvaljujući prednostima novogradnje, grejanje je centralno po utrošku, a stan ima dva mokra čvora (toalet + kupatilo). Uz stan možete da kupite i pripadajuće garažno mesto.

Prednosti: Dva mokra čvora, cg po utrošku, prostrana terasa.

Mane: Potrebno ozbiljno ulaganje u nameštanje i opremanje.

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

2

Starogradnja: Trosoban stan kod Hrama

Jedna od prednosti starogradnje je jedinstveni pečat koji uređenjem možete da date stanu. Samo pogledajte primer ovog trosobnog salonskog stana (61 m²) na prvom spratu niže stambene zgrade. Dnevna soba je centar stana i iz nje se ulazi sa u dve spavaće sobe. Stan se prodaje prazan, ali u cenu su uračunati ugradni elementi: kuhinjski elementi, plakar i elementi u kupatilu. Grejanje je na mermerne radijatore. Uz stan, dobijate i podrum, kao i pristup unutrašnjem dvorištu zgrade. Ova lokacija i visoki plafoni će vam pružiti pravi ugođaj života u starom delu grada.

Prednosti: Lokacija, salonski tip stana.

Mane: Nema parking, zgrada nema lift (nije problem, jer stan je na prvom spratu).

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

NA PRVOM MESTU TOP LISTE STANOVA ZA PRODAJU U BEOGRADU NALAZI SE...

1

Novija gradnja: Dvoiposoban lux stan kod Sava Centra

Prvo mesto City Expert top liste zauzima luksuzan stan (89 m²) koji se nalazi u bloku 19a. Stan je na četvrtom spratu izuzetno lepe, održavane i moderne zgrade, izgrađene 2009. godine od strane renomiranog investitora GTC Serbia. U sklopu stambenog bloka nalazi se i poslovna zgrada "19 Avenija", sa kojom zgrada deli zajedničku podzemnu garažu. Zgrada ima svoje 24-časovno obezbeđenje i održavanje.

Stan ima prostrani dnevni boravak koji izlazi na veliku terasu sa pogledom na atrijum zgrade, koji je dostupan samo stanarima. Ima i dve odvojene spavaće sobe. Stan je polunamešten. Kuhinja je nedavno renovirana, a kuhinjski elementi i Bosch bela tehnika su uračunati u cenu stana. Postoji mogućnost, ali ne i obaveza kupovine dva povezana parking mesta u garaži. Uz stan se dobija i velika ostava od 6 m² u nivou parking mesta sa izvedenom strujom. Stan je savršen za porodicu sa decom, jer je privatni atrijum zgrade bezbedan za njihovu igru.

Prednosti: Lokacija, privatni atrijum zgrade, obezbeđenje zgrade, velika terasa.

Mane: Ako želite život u luksuznim uslovima, nema mana.

Ukupna ocena:                     10/10

Pogledajte ovu nekretninu »

I to bi bilo to za ovu nedelju. Ustvari, baš i ne. Ova godina je, uprkos situaciji u kojoj se svi nalazimo, i dalje odlična za nove početke i za akciju. Ako ozbiljno tražite i želite da kupite stan, bilo kao investiciju u kvalitet života vaše porodice ili kao poslovnu investiciju obavezno pogledajte ostatak City Expert ponude: stanovi za prodaju u Beogradu i u stanovi za prodaju u Novom Sadu, gde blizu hiljadu stanova čeka nove vlasnike.  

Ostajte nam zdravo i bezbedno do sledeće top liste!

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije