Agenti za nekretnine

Tržište nekretnina / Dešavanja u Beogradu
Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије
Opština Surčin poslednjih godina privlači pažnju sve većeg broja investitora i kupaca nekretnina. Uz razvoj putne infrastrukture i otvaranje novih trgovinskih i uslužnih delatnosti, kao i zbog velikog broja privatnih i državnih projekata, poput Nacionalnog stadiona i kompleksa EXPO 2027. ova opština postaje sve privlačnija za stanovnike Beograda i šire okoline. Izgradnja Nacionalnog stadiona u Surčinu predstavlja veliki infrastrukturni projekat koji bi mogao da ima značajan uticaj na tržište nekretnina u ovoj opštini.
Savetujemo Ruse
Koje uslove za srpsko državljanstvo treba da ispune Rusi?

Državljanstvo podrazumeva odnos između fizičkog lica i države. Sticanjem statusa državljanina, osoba dobija određena prava koja mu država garantuje (građanska, politička, socijalna, ekonomska itd) ali i obaveze i odgovornosti (npr. obavezni vojni rok). Dakle, postoje prava i obaveze koje su zagarantovana samo državljanima određene zemlje, dok stranci ista ne mogu ostvariti (npr. izborno pravo - pravo da bira i bude izabran). Državljanstvo po pravilu predstavlja odnos trajnog karaktera, koji može prestati samo u određenim slučajevima, uz ispunjenost propisanih uslova.

Tržište nekretnina
Da li će se ponoviti ekonomska kriza iz 2008. godine?

Američki privredni rast desetak godina pre izbijanja krize 2008. godine bio je podstican prvenstveno potrošnjom stanovništva, koja je bila omogućena jeftinim, pre svega hipotekarnim kreditima, u čemu možemo tražiti jedan od mogućih uzroka krize.

Dešavanja u Kragujevcu
Kragujevac je uvek bio prvi, zato zaslužuje samo najbolje

U prvoj prestonici Kneževine Srbije, na mestu gde je proglašen prvi srpski ustav, u prvom srpskom gradu u kom je pročitana odluka Berlinskog kongresa da Srbija postaje nezavisna država, gde je osnovan prvi Licej, prvo pozorište i prva gimnazija, stiže i prvi kompleks sa bazenom, spa centrom i teretanom. Tesla Palace je najmoderniji i najluksuzniji kompleks zatvorenog tipa u Kragujevcu, na 31.500 kvadratnih metara, u kome će sve generacije pronaći zabavu ali i svoje parče luksuza.

Saveti za vlasnike
Procenitelj nekretnina - čime se bavi i kada su vam potrebne njegove usluge?

Procena vrednosti nekretnine predstavlja tržišnu vrednost nekrenine koja je potrebna za dobijanje stambenog kredita u bankama. Izveštaj o proceni je obavezan dokument bez kojeg ne možete dobiti stambeni kredit.

Pravni saveti
Ko zapravo plaća porez na prenos apsolutnih prava?

Da bismo odgovorili na pitanje da li porez na prenos apsolutnih prava plaća prodavac ili kupac, moramo da razdvojimo zakonske odredbe koje regulišu ovu materiju od prakse u oblasti prometa nepokretnosti.

Saveti za vlasnike
Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Iako mnogi maštaju o tome da imaju još jednu nekretninu koja im može doneti dodatnu mesečnu zaradu, nije sve tako jednostavno kako izgleda. Mnogi vlasnici koji žele da izdaju stan ili kuću, pa čak i poslovni prostor imaju problem sa “nepouzdanim” zakupcima. Kako znati da će zakupac zaista čuvati svoj novi dom kao da je njegov?

Top nekretnine
Top 5 stanova na prodaju u Novom Sadu - dostupan kvalitet

Kao što već znate, i za vreme vanrednog stanja možete da postanete vlasnik stana.

Top nekretnine
TOP 5 stanova za prodaju u Novom Sadu koje morate pogledati

Želite da kupite savršen porodični stan u Novom Sadu? Pogledajte stanove za prodaju koje preporučuje novosadska kancelarija City Experta. Odbrojavanje za ovu nedelju počinje…

Top nekretnine
Top 5 stanova na prodaju u Beogradu - mart 2020.

Da bismo vam olakšali potragu za savršenim stanom, izdvojili smo top 5 stanova za prodaju ove nedelje iz City Expert ponude. Stanove vam preporučuje City Expert agent Vesna Minić.

Saveti
Na šta sve treba da obratite pažnju kad kupujete stan

Mi znamo koliki je put potrebno preći od guglanja “stanovi na prodaju Beograd” do žurke za useljenje, pa smo odlučili da Vam pomognemo da na taj put krenete spremni i obavešteni. Za samo dve godine, završili smo preko 500 kupoprodajnih procesa - i svakom od 500 kupaca pomogli da nađe savršen dom.

Novo iz City Experta
Agencija za nekretnine

City Expert je savremena agencija za nekretnine koja kombinuje moderne tehnologije i praktično znanje stečeno u tradicionalnom svetu nekretnina. Kao agencija koja je menjala svoj poslovni model, sprovodila istraživanja i osluškivala potrebe korisnika, danas smo došli do toga da smo prva onlajn agencija za nekretnine u Srbiji i u regionu.

Novo iz City Experta / Saveti
Zašto angažovati licenciranog agenta

Uz toliko mogućnosti koje nudi informaciono doba, možda ćete se zapitati: “Zašto da angažujem agenciju za nekretnine? Čemu uopšte služi agent za nekretnine i šta on to može bolje da uradi nego ja?”.