Apartmani Beograd

Dešavanja u Beogradu
Beogradski Beer Fest 2018

I ovog avgusta Beograd će biti prestonica piva i dobre muzike. 16-ti po redu Beer Fest održava se od 15. do 19. avgusta. Saznajte šta vas čeka na najvećem regionalnom festivalu piva.

Dešavanja u Beogradu
Jul u Beogradu

Leto je zvanično počelo. U Beogradu je ponovo otvoren Narodni muzej nakon 15 godina. U toku su letnji festivali dobre muzike na otvorenom. Za najmlađe su organizovane besplatne radionice sporta i kreativnosti, a za odrasle su tu večernje projekcije u bioskopima na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u julu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Maj u Beogradu

Ovaj mesec započinjemo proslavom 1. maja i uživanjem u slobodnim danima sa porodicom i prijateljima.

Šta pruža Beograd?
Vodič kroz Skadarliju

Skadarlija, beogradska boemska četvrt, je bila i ostala jedno od najpopularnijih mesta za izlaske. Zbog blizine pozorišta Skadarliju su krajem 19. veka često posećivali glumci, pisci, i slikari. Početkom 20. veka Skadarlija je postala centar kulturnih dešavanja. U kafanama su se pisale drame, knjige, pesme, Đura Jakšić je u Skadarliji i živeo, a neretko su se ovde osnivali klubovi, udruženja i sindikati. Unikatni boemski šarm, kaldrma i kafane su do današnjeg dana zadržale duh starog Beograda.

Dešavanja u Beogradu
April u Beogradu

April u Beogradu, opevan u čuvenoj pesmi, označava pravi početak proleća. Ceo mesec će biti obeležen muzikom, sajmovima, arhitekturom, ali i festivalom viteštva i prodajom rukotvorina. Zajedno sa prirodom i ceo grad se probudio iz zimskog sna. Probudite se i vi i pogledajte šta vas sve očekuje i ovom mesecu.

Saveti
10 osnovnih stvari koje vaš apartman mora da poseduje

Srbija je postala veoma privlačna destinacija, kako za poslovne ljude, tako i turiste. Primetno povećanje broja posetilaca naročito je doživeo Beograd. Čuven u celom regionu, a i šire, kao centar vrhunske zabave i odličnog provoda, Beograd ima odlične hotele. Osim njih, ovaj dimanični grad je otvorio vrata stanova za kratkoročno izdavanje gostima iz Srbije i celog sveta.

Novo iz City Experta / Saveti
Stan na dan - vaš put do dobre zarade

Imate stan koji dajete u zakup ili planirate da investirate u nekretninu koju ćete izdavati? Da li želite da zarađujete mnogo više nego sada? Od 30 do preko 200 evra dnevno?

Novo iz City Experta
Stan na dan Beograd - Apartmani u Beogradu

Za sve vas koji tražite smeštaj u Beogradu na dan, dva, ili nekoliko, City Expert pokreće novu vrstu usluge - Stan na dan! Pomoći ćemo vam da pronađete idealno mesto za prenoćište ili dnevni odmor u Beogradu.