Boje za stan

Uređenje stana
Uredi enterijer svog novog doma prateći ove korisne savete

Kupili ste stan i želite da ga ulepšate, ali niste sigurni odakle da krenete, na šta da obratite pažnju i da li ćete imati dovoljno sredstava da svoje želje pretvorite u realnost? Kako biste oblikovali prostor na najkvalitetniji i funkcionalniji način, neophodno je da razmišljate van okvira i pažljivo sagledate sve faktore koji na njega utiču, ali i uticaj samog prostora na svoje korisnike.

Uređenje stana
Šta nam govori boja za 2020. godinu?

Pantone, svetski autoritet na polju boja, već 20 godina proglašava boju godine. Zanimljiv marketinški potez je brzo prerastao u najiščekivaniji događaj za profesionalce iz različitih oblasti, od sveprisutnog dizajna (grafičkog, industrijskog, enterijer), preko mode (visoke i konfekcije) do proizvođača nameštaja, tkanina, farbe i svega što možete da zamislite a da ima veze sa bojom.

Uređenje stana
Najkreativniji enterijeri u 2018.

U 2018. godini smo objavili 4720 nekretnina na sajtu. Među tim nekretninama najviše su bili traženi manji stanovi u centru Beograda, ali su naši korisnici bili zainteresovani i za veće stanove na periferiji. Ono što je privlačilo najviše pažnje su kreativni enterijeri, koji ne samo da su pratili trendove već su bili i originalni u svakom smislu. Pogledajte najlepše dizajnirane stanove u 2018. godini! 

Uređenje stana
Boja korala kao trend za 2019. godinu

Svake godine dizajneri enterijera, proizvođači nameštaja, tekstila i keramike željno iščekuju objavu Pantone boje godine. Pantone je svetski proizvođač boja koji zahvaljujući svojoj renomiranoj reputaciji već godinama unazad ima veliki uticaj na brojne industrije, a naročito na uređenje doma. Ove godine će dominantna boja biti boja korala. Saznajte zašto je baš ta boja zaslužila da je u 2019. vidimo svuda!

Saveti / Uređenje stana
7 načina da unesete toplinu u vaš iznajmljeni stan

Da biste se u iznajmljenom stanu osetili kao kod kuće potrebno je da enterijer prilagodite sebi. Novi stanovi za izdavanje uglavnom dolaze u modernim neutralnim tonovima, tako da ih lako možete urediti po svom ukusu. Međutim, ukoliko tražite stan za izdavanje u centru grada u nekoj od starijih zgrada, dočekaće vas enterijer iz nekog drugog vremena. Ali, i u takve stanove možete da unesete toplinu. Sve što vam je potrebno jeste malo ulaganja i malo mašte.

Uređenje stana
Uredite trpezariju tako da izgleda raskošno, uz minimalne troškove
Verovatno ste mnogo puta pročitali da trpezarija treba da bude jednostavna prostorija, skromnog dizajna, u koju se ne mora ulagati previše truda. To je jedno viđenje. Trpezarija može postati centar druženja i srce doma, ukoliko je vi učinite takvom! A pokazaćemo vam i kako to da učinite.
Uređenje stana / Saveti
Adaptacija enterijera – trikovi i saveti kako da vaš mali stan postane funkcionalan i udoban
Izazov malog stana se ne ne može rešiti minijaturnim sofama i stočićima već dobrom adaptacijom prostora. Pročitajte u daljem tekstu kako da to uradite sami, bez pomoći skupog stručnjaka.
Uređenje stana
6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe
Malo vremena i mašte mogu da učine čuda i osveže vaš životni prostor bez mnogo ulaganja.