Građevinski investitor

Nove zgrade i projekti / Pravni saveti
Kako se zaštiti ako investitor kasni u izgradnji?

Kupovina stanova u izgradnji je danas vrlo zastupljena. Sve je veći broj kupaca koji se odlučuju da kupi stan koji će biti izgrađen u nekoj od novih zgrada. Postoji veliki broj prednosti kod kupovine ovakve nepokretnosti, ali je potrebno da obratite pažnju i na potencijalne rizike.

Nove zgrade i projekti / Saveti
Kako se zaštititi prilikom kupovine nedovršenog stana?
Kupovina stana u početnoj fazi gradnje je isplativo rešenje za one koji ne žure sa kupovinom, a žele da uštede novac i ne plate veću cenu kvadrata kada se zgrada završi.
Nove zgrade i projekti
Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Pravni saveti
Projektno finansiranje kao unosan vid poslovanja

Kupci koji su zainteresovani za kupovinu stanova u novogradnji od investitora, verovatno su se se susreli sa terminom projektnog investiranja. U ovom tekstu ćemo pokušati da objasnimo o čemu je zapravo reč.

Saveti za investitore
Kako da unesete život u svoje projekte i dok su još u izgradnji privučete kupce?

Jedan od načina da investitor dođe do potencijalnih kupaca lakše i brže od konkurencije jesu kvalitetni renderi koji će prikazati stambeni kompleks i stan u realnom prikazu i učiniti da se kupac već oseća “kao kod kuće”.

Pravni saveti
Da li investitor može da kasni sa rokom završetka radova?

Prilikom kupovine stana u novogradnji jedan od najčešćih problema sa kojim se kupci susreću je kašnjenje investitora sa izgradnjom objekta. Neretko se dešava da investitor prekorači očekivani rok za izgradnju, a u izuzetnim situacijama to kašnjenje može biti i neprimereno dugo.

Nove zgrade i projekti / Tržište nekretnina
NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: TWO HOMES u Novom Sadu

Ovo je priča koja je po mnogo čemu specifična: prvi put imamo čast da postavimo pitanja osobi koja je upoznata sa projektom u izgradnji od početka i u potpunosti -  jer je investitor. Marina i Đorđe Vujović su tandem koji je zaslužan za nastanak zgrade „Two Homes“ u Novom Sadu. „Two Homes“ je privukao našu pažnju kvalitetom i dizajnom, a verujemo da će se i vama dopasti, pogotovo kad ga upoznate ’iz prve ruke’. Uživajte u čitanju!

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
NOVO iz City Experta: Saradnja sa investitorima

Dva meseca je tržište nekretnina u Srbiji hiberniralo. Većina je čekala da vidi kako će korona da utiče na cene i potražnju. A neki su, vođeni izrekom "Nepobedivost leži u odbrani, a mogućnost pobede u napadu", otvorili novo poglavlje u poslovanju. Pitali smo Igora Jovića, CEO-a kompanije City Expert, o čemu se tačno radi.

Saveti
Sigurna kupovina stana uz PROJEKTNO FINANSIRANJE

Trend na srpskom tržištu nekretnina je porast kupovine stanova u novogradnji. Po podacima City Expert-u, broj realizovanih kupoprodajnih procesa u 2019. godini u segmentu novogradnje je veći za 20% u odnosu na isti period prošle godine.