Izdavanje stanova studentima

Tržište nekretnina
Kako da student pronađe pristojan stan u Beogradu kada je potražnja velika? Ovo su praktični saveti i trenutne cene
“Ko rano rani, na vreme stan grabi”, naša je autorska poslovica koja najbolje opisuje stanje na tržištu nekretnina početkom septembra, neposredno pre nego što veliki broj studenata započne potragu za stanom u Beogradu.
Saveti
Stanovi za studente! Šta sve treba da znate ako prvi put iznajmljujete nekretninu u Beogradu
Četvrti april obeležava se među studentima kao dan sećanja na Žarka Marinovića, ubijenog tokom velikih studentskih protesta 1936. godine. Kao član Komunističke partije Jugoslavije i student, Marinović se borio protiv fašizma i za očuvanje autonomije univerziteta, a od 1955. godine se 4. april obeležava kao Dan studenata Beogradskog univerziteta. Na današnji dan se nameću različita pitanja o studentima i njihovom položaju u društvu, a problem koji je postao posebno viralan jeste stanovanje u prestonici i visoke cene rente za budžet studenata.
Nove zgrade i projekti
Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Tržište nekretnina
Koje lokacije studenti biraju i kako se kreću cene tih stanova?

Neizvesna situacija sa koronom i mogućim ponovnim zatvaranjem veoma je uticala na to kada će studenti ući u potragu za stanom, pa je ove godine potražnja na nižem nivou u odnosu na prethodne kada su već krajem avgusta mnogi stanovi bili izdati.

Zanimljivosti
Koji si tip studenta u zavisnosti od toga gde živiš u Beogradu

Ponekad nije teško uočiti da postoje sličnosti između dela grada u kojem živiš i nekih osobina koje pokupiš. Saznajte gde pripadate u zavisnosti od toga da li ste hipster, navijač, umetnik, budući mladi profesionalac ili neko ko jednako vremena provodi u teretani i u čitaonici.

Saveti
Vodič za studente

Leto je pri kraju, u septembru počinje škola, a u oktobru mnogi studenti kreću na svoja prva predavanja. Traženje stana za izdavanje u Beogradu može biti zaista naporan posao, naročito kada ne poznajete grad i kada nemate mnogo vremena. Na svu sreću postoji način da unapred predvidite potencijalne probleme i da pronađete najbolji stan za studente u celom gradu.

Saveti
Izdavanje stanova studentima

Septembar i oktobar su rezervisani za novi početak školske godine i ovo je vreme kada potražnja stanova za izdavanje neverovatno raste. Ukoliko do sada niste izdavali stan studentima, pročitajte nešto više o ključnim stvarima na koje bi trebalo da obratite pažnju.