Izdavanje stanova studentima

Saveti
Stanovi za studente! Šta sve treba da znate ako prvi put iznajmljujete nekretninu u Beogradu
Četvrti april obeležava se među studentima kao dan sećanja na Žarka Marinovića, ubijenog tokom velikih studentskih protesta 1936. godine. Kao član Komunističke partije Jugoslavije i student, Marinović se borio protiv fašizma i za očuvanje autonomije univerziteta, a od 1955. godine se 4. april obeležava kao Dan studenata Beogradskog univerziteta. Na današnji dan se nameću različita pitanja o studentima i njihovom položaju u društvu, a problem koji je postao posebno viralan jeste stanovanje u prestonici i visoke cene rente za budžet studenata.
Nove zgrade i projekti
Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Tržište nekretnina
Koje lokacije studenti biraju i kako se kreću cene tih stanova?

Neizvesna situacija sa koronom i mogućim ponovnim zatvaranjem veoma je uticala na to kada će studenti ući u potragu za stanom, pa je ove godine potražnja na nižem nivou u odnosu na prethodne kada su već krajem avgusta mnogi stanovi bili izdati.

Zanimljivosti
Koji si tip studenta u zavisnosti od toga gde živiš u Beogradu

Ponekad nije teško uočiti da postoje sličnosti između dela grada u kojem živiš i nekih osobina koje pokupiš. Saznajte gde pripadate u zavisnosti od toga da li ste hipster, navijač, umetnik, budući mladi profesionalac ili neko ko jednako vremena provodi u teretani i u čitaonici.

Saveti
Vodič za studente

Leto je pri kraju, u septembru počinje škola, a u oktobru mnogi studenti kreću na svoja prva predavanja. Traženje stana za izdavanje u Beogradu može biti zaista naporan posao, naročito kada ne poznajete grad i kada nemate mnogo vremena. Na svu sreću postoji način da unapred predvidite potencijalne probleme i da pronađete najbolji stan za studente u celom gradu.

Saveti
Izdavanje stanova studentima

Septembar i oktobar su rezervisani za novi početak školske godine i ovo je vreme kada potražnja stanova za izdavanje neverovatno raste. Ukoliko do sada niste izdavali stan studentima, pročitajte nešto više o ključnim stvarima na koje bi trebalo da obratite pažnju.