Licencirani agent

Nove zgrade i projekti / Saveti
Kako se zaštititi prilikom kupovine nedovršenog stana?
Kupovina stana u početnoj fazi gradnje je isplativo rešenje za one koji ne žure sa kupovinom, a žele da uštede novac i ne plate veću cenu kvadrata kada se zgrada završi.
Saveti za vlasnike
Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Iako mnogi maštaju o tome da imaju još jednu nekretninu koja im može doneti dodatnu mesečnu zaradu, nije sve tako jednostavno kako izgleda. Mnogi vlasnici koji žele da izdaju stan ili kuću, pa čak i poslovni prostor imaju problem sa “nepouzdanim” zakupcima. Kako znati da će zakupac zaista čuvati svoj novi dom kao da je njegov?

Pravni saveti
Prilikom kupoprodaje stana posavetujete se sa svojim agentom za nekretnine i advokatom

U našem narodu je prilično zastupljeno mišljenje da znamo sve da odradimo sami. Zbog toga se ljudi neretko odlučuju da samostalno obave i proces kupoprodaje nepokretnosti.

Top nekretnine
Top 5 stanova na prodaju u Novom Sadu - dostupan kvalitet

Kao što već znate, i za vreme vanrednog stanja možete da postanete vlasnik stana.

Top nekretnine
TOP 5 stanova za prodaju u Novom Sadu koje morate pogledati

Želite da kupite savršen porodični stan u Novom Sadu? Pogledajte stanove za prodaju koje preporučuje novosadska kancelarija City Experta. Odbrojavanje za ovu nedelju počinje…

Top nekretnine
Top 5 stanova na prodaju u Beogradu - mart 2020.

Da bismo vam olakšali potragu za savršenim stanom, izdvojili smo top 5 stanova za prodaju ove nedelje iz City Expert ponude. Stanove vam preporučuje City Expert agent Vesna Minić.

Pravni saveti / Novo iz City Experta
Da li kupiti uknjižen ili neuknjižen stan?

Pre kupovine stana neophodno je da proverite njegov pravni status. Pravni status stana predstavlja skup informacija koje se tiču pitanja uknjiženosti stana i vlasništva na istom, kao i eventualno nekih pravnih tereta koji bi mogli da otežaju ili čak i onemoguće njegovu kupovinu.

Novo iz City Experta / Saveti
Zašto angažovati licenciranog agenta

Uz toliko mogućnosti koje nudi informaciono doba, možda ćete se zapitati: “Zašto da angažujem agenciju za nekretnine? Čemu uopšte služi agent za nekretnine i šta on to može bolje da uradi nego ja?”.