Luksuzni stanovi Beograd

Tržište nekretnina
Potražnja za stanovima skočila, stranci plaćaju kiriju i preko 700 evra

Korona virus je prošle godine zaustavio kretanje svih nas. Putovanja su se uglavnom svela na obilazak prirodnih lepota Srbije, dok su stranci u manjem broju dolazili i živeli u Beogradu. Da se situacija poboljšala ovog leta dokazuju statistički podaci po kojima sve više naših građana traži stanove, dok je za čak 40% skočila potražnja stranih građana koji traže stanove preko 700 evra.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

BW Galerija je najavljena kao jedna od glavnih atrakcija Beograda na vodi: najveći šoping mol sa zabavnim i ugostiteljskim sadržajima u regionu.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Iskustva kupaca Beograd na vodi

Mi u City Expert-u se najviše radujemo kada pomognemo kupcima da pronađu svoj idealni dom. Pored toga što je brza i sigurna prodaja stanova nešto čime smo zauvek promenili tržište nekretnina, naš onlajn način poslovanja nam je omogućio da kupcima i prodavcima uštedimo vreme. Kada tome dodamo odlične nekretnine u ponudi, zahvaljujući saradnji sa partnerima kao što je Belgrade Waterfront, dolazimo do velikog broja zainteresovanih kupaca, koji kod nas postanu zadovoljni kupci. Evo šta su nam neki od njih ispričali. 

Novo iz City Experta
U City Expert-u prodaja nekretnina počinje onlajn, završava se potpisivanjem ugovora i traje kraće nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Naš onlajn model poslovanja nam dozvoljava da uštedimo mnogo vremena i da to vreme iskoristimo na bolji način. Pre nego što oglasimo nekretninu na prodaju, mi proveravamo vlasničku dokumentaciju, pripremo naš tim za fotografisanje nekretnine i pokrećemo svaki točkić u našem mehanizmu.
Šta pruža Beograd?
Lux stanovi za izdavanje Beograd

Luksuzni stanovi su novije gradnje, redovno se održavaju, renoviraju i opremaju novim nameštajem i tehnihkom. Iako postoji mnogo različitih mišljenja u vezi sa tim šta je zapravo luksuzan stan, jedno je sigurno – luksuzni stanovi nude mnogo više. Kada kažemo više, mislimo na više prostora, više mogućnosti i više funkcionalnosti. Saznajte gde se nalaze najlepši luksuzni stanovi u Beogradu i šta oni nude.