Nova godina

Uređenje stana
Kreativni i korisni saveti za novogodišnju dekoraciju
Novogodišnji i božićni praznici su period godine kada svoje raspoloženje možemo da iskoristimo na specifičan način tako što ćemo da ukrasimo i ulepšamo svoj dom. Odakle krenuti, kako ukrasiti jelku, koje boje koristiti? Ukoliko ste preplavljeni internet idejama kako urediti dom možete se naći u situaciji da na kraju preterate sa količinom ukrasa i boja čime ćete dobiti rezultat kakva niste zamišljali.
Dešavanja u Novom Sadu
Vreme čarolije u Novom Sadu

Ako postoji jedan grad u zemlji koji je zanimljiv za posetu tokom cele godine, a još više zimi, to je Novi Sad. Ne, nismo pristrasni, iako imamo mnogo razloga da budemo. Novi Sad se u decembru pretvara u zimsku bajku koja nudi obilje zabave za sve uzraste i zato je obavezna destinacija za jednodnevnu ili vikend-posetu. Spakujte porodicu ili društvo i krenite u zimsku avanturu. Pogledajte šta vas sve čeka!

Uređenje stana
kako-da-drugacije-ukrasite-dom-za-praznike

Novogodišnji praznici su jedinstvena prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, sumirali smo svetske trendove i dodali nekoliko ideja kojima možete da osvežite postojeću kolekciju ukrasa. Možda ćete u ovom tekstu naći inspiraciju i motivaciju da, pored svog doma, u dogovoru sa komšijama ukrasite ulaz u zgradu, gelendere, vrata od stana, možda čak i neko drvo u dvorištu ili ispred zgrade. Pored osmeha, praznično raspoloženje je nešto najlepše što možete da podelite sa porodicom, komšijama, kolegama, sugrađanima… i celim svetom. Što da ne, to je praznično vreme godine!

Uređenje stana
Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju
Verujemo da je praznični duh već uzeo maha i u vašem domu! Ukoliko nije - ne brinite, jer uz vrlo malo truda vaš dom može zasijati i izmamiti osmehe kako vaših ukućana tako i svih onih koje ćete ugosititi tokom praznične sezone.
Novo iz City Experta / Zanimljivosti
City Expert alternativni vodič za Novu godinu

Znamo da niste svi ljubitelji velikih gužvi, glasne muzike i velike euforije. Mnogi radije prave kućne žurke, organizuju male proslave i prave večeru sa prijateljima. Iskreno, mi se pronalazimo i u jednoj i u drugoj grupi, ali kako se kućne žurke organizuju u vašim domovima, posebno nam je drago da vam predstavimo City Expert alternativni vodič za Novu godinu. Budite kreativni i napravite proslavu koju će svi pamtiti.

Novo iz City Experta
Zbogom, 2017.

Svaki kraj ima miris novog početka, reče neko elokventan. I u pravu je, ubeđeni smo dok, nešto više od 6 sati pred kraj godine, sedimo i svodimo utiske o 2017-toj.

Šta pruža Beograd?
Doček Nove godine u Beogradu - najbolji provod i smeštaj

Da li su vam dosadile uobičajene proslave Nove godine? Da li biste želeli da vidite nove predele, upoznate nove ljude, zaista uživate za doček Nove godine?