Renoviranje

Uređenje stana
7 znakova da je vašem domu potrebno renoviranje

Postoje neki očigledni znaci koji ukazuju na to da je vašem životnom prostoru potrebna promena. Ti neki znaci mogu značiti potpunu ili delimičnu promenu stambenog prostora. Dajemo vam nekoliko osnovnih saveta koji će vam pomoći da dođete do odgovora na pitanje da li je vašoj kući potrebno renoviranje, bilo ono potpuno ili pak parcijalno.

Saveti
PRIČA O STANU: Kako napraviti stan za maštanje?

Svi želimo da naš stan bude poseban. Takođe da bude lep i funkcionalan. Time se rukovodio i vlasnik stana na Novom Beogradu, koji je klasičan četvorosoban preuredio u dvoiposoban stan. Želeo je, i na kraju uspeo, da napravi prostor koji pleni pažnju pažljivo osmišljenim detaljima i čija udobnost se oseća "sa vrata".

Saveti
Kakav ste zakupodavac?

Milan je uspešan zakupodavac jer je shvatio dve velike istine u izdavanju nekretnine: Ako nekretnina stoji prazna, ona pravi rashode, a ne prihode. Zato je neophodno da je redovno oglašava na adekvatnim kanalima i da se iskoriste sve prednosti novih tehnologija.

Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o prodaji nekretnina

U 2019. godini nas očekuje još veća ekspanzija novogradnje, dobri uslovi za kupovinu stanova putem stambenih kredita i visoka cena kvadrata u strogom centru grada. Ako kupujete ili prodajete stan ove godine, morati znati ovih pet činjenica o prodaji nekretnina, koje će vam mnogo olakšati ceo proces. 

Uređenje stana
10 vodećih trendova u uređenju enterijera
Kako se modni trendovi iz godine u godinu menjanju, tako se menjaju i trendovi za uređenje doma. Ako vam je ponestalo inspiracije i novih ideja, pogledajte šta je sada aktuelno kada su enterijeri u pitanju…