Stan na dan Novi Sad

Saveti
Problemi i rešenje za "Stan na dan"

Svetom je odjeknula vest da je Airbnb, najpoznatija platforma za kratkoročno izdavanje stanova, otpustila 1900 ljudi, četvrtinu od ukupnog broja zaposlenih.

Novo iz City Experta
Automatsko zakazivanje gledanja

Nakon par godina uspešnog poslovanja svaka kompanija se suočava sa istim problemom – potrebom za povećanjem produktivnosti. Pre nego što smo odlučili da preuzmemo rizik i da zakoračimo u digitalne vode, bilo nam je znatno teže da povećamo produktivnost cele kompanije i da zadržimo isti kvalitet usluge. Zahvaljujući novim tehnologijama uveli smo novu funkcionalnost – automatsko zakazivanje gledanja koje ne samo da štedi vreme, već nam dozvoljava da radimo na kvalitetu usluge na mnogo naprednijem nivou. Saznajte kako funkcioniše automatsko zakazivanje i kako smo uspeli da, još jednom, korisnika stavimo na prvo mesto.

Dešavanja u Novom Sadu
Oktobar u Novom Sadu

Ovog meseca nas u Novom Sadu očekuju čak dva festivala posvećena pivu, nekoliko sajmova, trke i maraton. Spremite se za aktivnu jesen i uživajte u novoj sezoni. Saznajte šta nam se to zanimljivo sprema ovog meseca u Novom Sadu.

Dešavanja u Novom Sadu
Avgust u Novom Sadu

Avgust u Novom Sadu donosi dobre prilike da se odmorite od Exita i pripremite za novu školsku godinu – bilo da ste đak, roditelj ili student. Provedite vreme u prirodi, sunčajte se na Štrandu i uživajte u besplatnim festivalima filma i muzike. Leto je u punom jeku, i vreme je za nove avanture.

Dešavanja u Novom Sadu
Jul u Novom Sadu

Raspust je odavno počeo, dani su duži i leto je u punom jeku. U Novom Sadu se vrše poslednje pripreme za Exit festival. Uskoro će grad biti pun turista iz celog sveta. Pored Exit-a, u julu nas očekuju filmski i pozorišni festivali, letnja sezona na Štrandu i brojne kulturne manifestacije tokom celog meseca. Saznajte sve o dešavanjima u Novom Sadu.

Dešavanja u Novom Sadu
Vodič za Exit festival

Exit je jedan od najpopularnijih festivala u ovom delu Evrope. Svake godine ovaj festival privuče stotine hiljada posetilaca iz celog sveta. Ukoliko planirate da ove godine i vi budete deo najvećeg muzičkog događaja u Evropi, pronađite smeštaj u Novom Sadu za vreme Exita i spremite se za pravu avanturu.