Stanovi Beograd

cityexpert Cityexpert

Već nekoliko godina City Expert posluje pod jednom parolom - lako do stana bez provizije. Znamo da kupovina stana nije lak posao, da su u pitanju najvažnije odluke koje donosite u životu i da dobra agencija za nekretnine treba da vas podrži i da vam olakša ceo proces. Zato City Expert ne naplaćuje proviziju kupcima i zakupcima, jer oni već imaju velike troškove i zato imaju kompletnu uslugu bez nadoknade. Jedno od najčešćih pitanja je zbog čega kupci i zakupci ne plaćaju proviziju, kada postoje realni troškovi koje jedna agencija za nekretnine ima u toku procesa prodaje i izdavanja? U ovom tekstu vam otkrivamo zbog čega.

cityexpert Cityexpert

Došao je dan da se odlučite za ovaj važan korak. Kupovina stana u Beogradu je velika stvar, uostalom kao i kupovina sopstvene nepokretnosti u bilo kom gradu, ali mnogi će vam reći da je to ujedno i najstresniji proces u koji možete da se upustite. Na vama je da se dobro pripremite za ovu proceduru, a na nama je da vam omogućimo da jednostavno i efikasno dođete do stana o kojem ste oduvek maštali. Saznajte kako možete brzo i efikasno kupiti stan u Beogradu.

cityexpert Cityexpert
U City Expert-u prodaja nekretnina počinje onlajn, završava se potpisivanjem ugovora i traje kraće nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Naš onlajn model poslovanja nam dozvoljava da uštedimo mnogo vremena i da to vreme iskoristimo na bolji način. Pre nego što oglasimo nekretninu na prodaju, mi proveravamo vlasničku dokumentaciju, pripremo naš tim za fotografisanje nekretnine i pokrećemo svaki točkić u našem mehanizmu.
cityexpert Saveti
Mi težimo tome da se svako izdavanje zaključi na zadovoljstvo obe strane. Da biste lakše mogli da zamislite šta tačno želite, evo nekoliko zaključaka koje smo izvukli iz dosadašnjeg iskustva.