Stanovi Beograd

Nove zgrade i projekti / Uređenje stana
Želite da vam arhitekta besplatno uredi enterijer?

Tragate za luksuznim stanom u centru Beograda? Maštate o tome da ga uredite po svom ukusu i sa stilom? Želite da se već ove godine uselite u svoj novi dom i uživate u njegovom enterijeru?

Novo iz City Experta
Ne morate da sačekate da prođu praznici da biste pogledali stan

U ponedeljak 11. novembra obeležava se Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Za ovaj državni praznik proglašen je neradan dan. Ukoliko ste odlučili da iskoristite svoje slobodno vreme tražeći novi dom, City Expert će Vam to omogućiti.

Novo iz City Experta
Zbog čega zakupci ne plaćaju proviziju?

Već nekoliko godina City Expert posluje pod jednom parolom - lako do stana bez provizije. Znamo da zakup stana nije lak posao i da dobra agencija za nekretnine treba da vas podrži i da vam olakša ceo proces. Zato City Expert ne naplaćuje proviziju zakupcima, jer oni već imaju velike troškove i zato imaju kompletnu uslugu bez nadoknade. Jedno od najčešćih pitanja je zbog čega zakupci ne plaćaju proviziju, kada postoje realni troškovi koje jedna agencija za nekretnine ima u toku procesa izdavanja? U ovom tekstu vam otkrivamo zbog čega.

Novo iz City Experta

Došao je dan da se odlučite za ovaj važan korak. Kupovina stana u Beogradu je velika stvar, uostalom kao i kupovina sopstvene nepokretnosti u bilo kom gradu, ali mnogi će vam reći da je to ujedno i najstresniji proces u koji možete da se upustite. Na vama je da se dobro pripremite za ovu proceduru, a na nama je da vam omogućimo da jednostavno i efikasno dođete do stana o kojem ste oduvek maštali. Saznajte kako možete brzo i efikasno kupiti stan u Beogradu.

Novo iz City Experta
U City Expert-u prodaja nekretnina počinje onlajn, završava se potpisivanjem ugovora i traje kraće nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Naš onlajn model poslovanja nam dozvoljava da uštedimo mnogo vremena i da to vreme iskoristimo na bolji način. Pre nego što oglasimo nekretninu na prodaju, mi proveravamo vlasničku dokumentaciju, pripremo naš tim za fotografisanje nekretnine i pokrećemo svaki točkić u našem mehanizmu.
Saveti
Kako odabrati pravog zakupca
Mi težimo tome da se svako izdavanje zaključi na zadovoljstvo obe strane. Da biste lakše mogli da zamislite šta tačno želite, evo nekoliko zaključaka koje smo izvukli iz dosadašnjeg iskustva.