Stanovi u izgradnji

Pravni saveti / Tržište nekretnina
Kupovina stana u novogradnji

Izgradnja stanova je u poslednjih nekoliko godina dostigla drastični porast. Svedoci smo da gotovo u svakoj ulici u svakom trenutku postoji bar jedno gradilište. Tolikoj izgradnji stanova doprinela je velika potražnja za novogradnjom. Veliki broj kupaca se odlučuje da stan kupi upravo u nekoj od novih zgrada. Postoji veliki broj prednosti kod kupovine ovakve nepokretnosti, ali je potrebno da obratite pažnju i na potencijalne rizike.

Nove zgrade i projekti / Tržište nekretnina
NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: TWO HOMES u Novom Sadu

Ovo je priča koja je po mnogo čemu specifična: prvi put imamo čast da postavimo pitanja osobi koja je upoznata sa projektom u izgradnji od početka i u potpunosti -  jer je investitor. Marina i Đorđe Vujović su tandem koji je zaslužan za nastanak zgrade „Two Homes“ u Novom Sadu. „Two Homes“ je privukao našu pažnju kvalitetom i dizajnom, a verujemo da će se i vama dopasti, pogotovo kad ga upoznate ’iz prve ruke’. Uživajte u čitanju!

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Novi i jedinstveni projekat u novogradnji: “Kosmajski vrtovi”

Kao što znate, City Expert je početkom ove godine otvorio novi segment poslovanja, saradnju sa građevinskim investitorima. “Gnezdo Vračara” je projekat čiji smo ekskluzivni zastupnici u prodaji, a sa “Kneza Miloša Residence” smo ostvarili saradnju kao medijski partneri.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Ponuda koja se ne odbija: Gnezdo Vračara po specijalnoj ceni

Proleće je uveliko počelo – po našem iskustvu i po opštem pravilu u svetu nekretnina, omiljeno doba za kupovinu stana. Istina je da su trenutno okolnosti otežavajuće, ali već znate da sa City Expertom uvek možete da računate na nove ideje.