Po čemu se izdvajamo od drugih agencija za nekretnine u Novom Sadu

Novo iz City Experta

Po čemu se izdvajamo od drugih agencija za nekretnine u Novom Sadu

Već nekoliko godina unazad potražnja za novim stanovima u Novom Sadu je sve veća i veća. Kupaca ima mnogo, ali kvalitetnih stanova i nema baš puno. Povrh svega, agencija za nekretnine Novi Sad ima i više nego dovoljno, pa se prosečan kupac često pita koji agenciju za nekretnine izabrati? Mi ćemo vam otkriti zbog čega smo drugačiji, pa vi odlučite da li je ovo što mi nudimo najbolje rešenje za vas.

Prezentacija nekretnina

Ono što malo koja agencija za nekretnine u Novom Sadu ima jestu kvalitetne prezentacije svake nekretnine na sajtu. U poslednjih godinu dana, nešto je veći broj agencija za nekretnine koje koriste interaktivnu mapu za pretraživanje stanova i filtere za pretragu, što je zaista veliki plus i mi smo ponosni što je toliko agencija izabralo da sledi naš put. Svi ti prikazi nekretnina na sajtu i dodatne funkcionalnosti su veoma važne i za kupce i za vlasnike, jer omogućavaju dobro istraživanje tržišta.

Za vlasnike, prezentacija nekretnina donosi bolju preglednost i veću zainteresovanost kupaca i zakupaca. Prezentacija sadrži fotografije, video snimak, 360 prikaz, raspored prostorija, informacije o opremljenosti i troškovima i dodatne informacije o porezima, povraćaju PDV-a i mogućnostima za kupovinu dodatnih dvorišnih objekata i parking mesta.

Kada kupci vide profesionalne fotografije nekretnine, oni već unapred mogu sebe da zamisle u novom domu. Fotografije im omogućavaju da se dobro upoznaju sa prostorom i da vide da li im taj tip nekretnine odgovara.

Video snimak kupce vodi kroz virtuelno razgledanje. Kupci često imaju strah da fotografije prostor možda prikazuju u isuviše lepom svetlu, pa im video snimak razbija tu iluziju i zaista ih vodi kroz obilazak stana.

360 prikaz, baš kao što mu ime kaže, prikazuje ceo prostor u 360 stepeni, tako da potencijalni kupac ili zakupac mogu zaista da osete prostor. Na taj način mogu da vide kolika je udaljenost između zidova, da vide mogućnost za preuređivanje i da već unapred isplaniraju kako mogu da organizuju svoj životni prostor.

Bilo da prodajete ili izdajete nekretninu, plan prostorija koji mi u City Expert-u pravimo, pokazuje tačan raspored svake sobe. Plan je interaktivan, i povezan je sa fotografijama i 360 prikazom, pa pored toga što korisnik zna koja sobe je gde pozicionirana, korisnik zna i kako koja soba izgleda. Ovo je naročito korisno kod većih stanova i kuća.

Informacije o troškovima i opremljenosti najveću ulogu igraju kod stanova za izdavanje, jer zakupci ćesto traže potpuno nameštene stanove kako bi što lakše mogli da se presele. To znači da je će samo jednim pogledom na stranicu nekretnine zakupac moći da donese odluku da želi da zakupi tu nekretninu. Ovakva vrsta prezentacije omogućava da se nekretnine izdaju veoma brzo, a da mi možemo da obradimo mnogo veći broj zahteva za saradnju. To na kraju dovodi do toga da možemo ponudimo i najniže cene.

Takođe, kupce će interesovati i informacije o parkingu, povraćaju PDV-a i informacije o porezu na prenos apsolutnih prava, pa će im mogućnost da sve to vide pre nego što zakažu gledanje nekretnine znatno olakšati planiranje budžeta i donošenje odluke o tome koji tačno stan je idealan za njih.

Direktna komunikacija sa vlasnikom

Ono po čemu se takođe razlikujemo od svih drugih agencija za nekretnine u Novom Sadu jeste naš način zakazivanja gledanja i komunikacija tokom celog procesa. Gledanja se zakazuju onlajn preko sajta. Proces je sličan kao pri rezervaciji avio karte ili biranju smeštaja za odmor. Potencijalni kupac ili zakupac, nakon gledanja prezentacije nekretnine samouvereno zakazuje gledanje, jer već unapred zna sve što mu je potrebno.

Korisnik bira datum i vreme, a naš sistem njegov zahtev za gledanje obrađuje i tu počinje naš automatski proces.

Mi omogućavamo razmenu kontakta, pa ukoliko vreme gledanja ne odgovara, obe strane imaju mogućnost da promene termin gledanja. Sva komunikacija je direktna. Nema potrebe za agentom na terenu, jer agent svoj posao obavlja iz kancelarije. U saradnji sa pravnom službom, agent može u bilo kom trenutku pomoći oko dokumentacije, pregovora i samog procesa prodaje ili izdavanja.

S druge strane, sve informacije korisnici razmenjuju direktno, pa tu nema ustručvanja ili potrebe da se nešto prećuti, što je često slučaj kada je agent prisutan na terenu.

Znamo da donosite jednu od najbitnijih odluka u životu i ne samo da ne želimo da smetamo, mi želimo da pomognemo da se osećate sigurno i bezbedno.

Nama je jednako bitno kakvu ćemo prezentaciju da napravimo, kao što nam je bitno i da uštedite. Ono što je direktan benefit za nas, jeste manje vremena koje je potrebno da prodamo ili izdamo jednu nekretninu, samim tim i veći broj nekretnina na sajtu. Pogledajte naš cenovnik.

U cenu provizije je uključena izrada medijske prezentacije, provera dokumentacije i kompletna usluga agenata za nekretnine. Od trenutka kada se odlučite da ponudite nekretninu na City Expert sajtu ili da (za)kupupite kuću ili stan, pa sve do trenutka uspešne realizacije, mi ćemo biti tu za vas. Iskreno, nemamo ništa protiv ni da nam se javite godinu dana kasnije, čisto da nam se pohvalite kako ste organizovali život u novom stanu! Sve to nas zaista izdvaja od drugih agencija za nekretnine u Novom Sadu.