Kuhinja

Uređenje stana
7 znakova da je vašem domu potrebno renoviranje

Postoje neki očigledni znaci koji ukazuju na to da je vašem životnom prostoru potrebna promena. Ti neki znaci mogu značiti potpunu ili delimičnu promenu stambenog prostora. Dajemo vam nekoliko osnovnih saveta koji će vam pomoći da dođete do odgovora na pitanje da li je vašoj kući potrebno renoviranje, bilo ono potpuno ili pak parcijalno.

Uređenje stana / Saveti
Kako da maksimalno iskoristite prostor u malom stanu

Vrlo često ćete čuti da su mali stanovi nešto što se preraste u jednom trenutku. Kako porodica postaje brojnija, tako mnogi krenu u potragu za većim stanom. Međutim, i mali stanovi imaju svoje prednosti. Lakši su za održavanje i uz malo truda mogu da budu veoma komforno mesto za život. Pogledajte kako da maksimalno iskoristite prostor u vašem malom stanu.

Uređenje stana / Saveti
Veliko prolećno spremanje

Sigurno ste do sada imali prilike da čujete za „veliko prolećno spremanje“. Sa početkom proleća u mnogim kulturama obavljalo se generalno čišćenje životnog prostora za koje se verovalo da zajedno sa nečistoćama uklanja i sve preostale tragove zime iz doma. Mi danas sređujemo stan mnogo češće, ali se ovaj ritual zadržao i danas obeležava detaljno čišćenje, izbacivanje suvišnih predmeta iz doma kao i kupovinu novih stvari.

Uređenje stana
Saveti za uređenje kuhinje
Kuhinja je mesto gde provodimo dosta vremena u pripremi poslastica za sebe i svoje najmilije. Kako bismo proces kuvanja učinili zabavnijim i kreativnijim potrebno je da kuhinjski prostor bude uređen na poseban način kako bi postao funkcionalno i prijatno okruženje za rad.