Apartmani Novi sad

Novo iz City Experta

Najtraženiji tip stanova na prodaju u Novom Sadu su garsonjere, a najpopularnije lokacije su Nova Detelinara i Bulevar Oslobođenja. Ponuda stanova je velika, ali broj kupaca je i dalje sve veći. Ukoliko vas zanima prodaja stanova u Novom Sadu, sada je pravi trenutak da pokrenete taj proces. Otkrivamo vam sve što je neophodno da znate da biste uspešno prodali vaš stan u Novom Sadu.

Dešavanja u Novom Sadu
Avgust u Novom Sadu

Avgust u Novom Sadu donosi dobre prilike da se odmorite od Exita i pripremite za novu školsku godinu – bilo da ste đak, roditelj ili student. Provedite vreme u prirodi, sunčajte se na Štrandu i uživajte u besplatnim festivalima filma i muzike. Leto je u punom jeku, i vreme je za nove avanture.

Dešavanja u Novom Sadu
Jul u Novom Sadu

Raspust je odavno počeo, dani su duži i leto je u punom jeku. U Novom Sadu se vrše poslednje pripreme za Exit festival. Uskoro će grad biti pun turista iz celog sveta. Pored Exit-a, u julu nas očekuju filmski i pozorišni festivali, letnja sezona na Štrandu i brojne kulturne manifestacije tokom celog meseca. Saznajte sve o dešavanjima u Novom Sadu.