Dobijanje stambenih kredita

Tržište nekretnina
Uslovi za stambeni kredit - koji su uslovi za podizanje kredita za stan?

Saznajte koji su uslovi za odobrenje stambenog kredita, šta oni podrazumevaju i od čega zavise, kao i po kojim uslovima se određene banke razlikuju.

Novo iz City Experta
Upoznajte kreditnog savetnika - novu uslugu City Experta

Koliko vremena je trebalo da unapredimo uslugu Kreditni savetnik i koje benefite ona pruža City Expert korisnicima i svima koji su u potrazi za kreditom ili stanom, razgovarali smo sa Igorom Jovićem, CEO City Experta i Snežanom Vukmirović, kreditnom savetnicom koja će 15 godina iskustva i znanja iskoristiti kako bi pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita.

Saveti
Izračunajte svoju kreditnu sposobnost

“Koliko mogu da se zadužim“? Ovo je pitanje koje je svako od nas postavio sebi u nekom momentu u životu, uglavnom pred neki važan životni događaj poput uzimanja stambenog ili autokredita. U ovom tekstu ćemo otkriti kako da izračunate svoju kreditnu sposobnost i na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom ovog procesa.

Saveti
Sigurna kupovina stana uz PROJEKTNO FINANSIRANJE

Trend na srpskom tržištu nekretnina je porast kupovine stanova u novogradnji. Po podacima City Expert-u, broj realizovanih kupoprodajnih procesa u 2019. godini u segmentu novogradnje je veći za 20% u odnosu na isti period prošle godine.

Pravni saveti
Neuknjižena kvadratura nepokretnosti
Aleksandra Đ. Andrejić, advokat, nam otkriva šta se dešava kada vlasnik hoće da proda stan sa neuknjiženom kvadraturom.
Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o prodaji nekretnina

U 2019. godini nas očekuje još veća ekspanzija novogradnje, dobri uslovi za kupovinu stanova putem stambenih kredita i visoka cena kvadrata u strogom centru grada. Ako kupujete ili prodajete stan ove godine, morati znati ovih pet činjenica o prodaji nekretnina, koje će vam mnogo olakšati ceo proces. 

Novo iz City Experta / Dešavanja u Beogradu
Stambeni krediti - sve što treba da znaš - Money Meetup, Beograd

Agenti City Expert-a će govoriti na money meetupu o stambenim kreditima koji organizuje CEFIN. Saznaćete: o uslovima stambenih kredita, kakva je procedura za apliciranje i dobijanje stambenih kredita, koje uslove treba da ispunite...

Dešavanja u Beogradu
Stambeni krediti - sve što treba da znaš - Money Meetup, Beograd

Agenti City Expert-a će govoriti na money meetupu o stambenim kreditima koji organizuje CEFIN uz podršku Impact Hub Belgrade. Saznaćete: o uslovima stambenih kredita, kakva je procedura za apliciranje i dobijanje stambenih kredita, koje uslove treba da ispuniš...